fbpx

Öljyn lähettäminen 

 

Jos olet maksanut kummipuusta 60 €, olet aikeissa tulla noutamaan öljyn itse. Ota silloin yhteyttä meihin, kerro saapumisaikasi ja lomakohteesi, niin tilaamme öljyn viljelijältä paikkaan, josta voit sen noutaa. Voit tietenkin myös sopia viljelijän kanssa treffit ja käydä katsomassa puutasi ja noutaa öljyn samalla. Kuinka vain. Kerro kuitenkin meille käynnistäsi niin viljelijä saa maksunsa.

Öljy on noudettavissa aina oliivisesongin loppuun mennessä, siis lokakuun loppuun mennessä. Oliiviöljyn uusi satokausi ja vuodenkierto alkaa marraskuun alusta.

Jos olet maksanut 60+35 €, toimitamme oliiviöljysi Suomeen. Siirrymme 2018 marraskuusta uuteen varhaiseen postitukseen. Oliivien keruu tapahtuu nykyisin jo hieman aiemmin kuin vielä muutama vuosi sitten. Useat viljelijät aloittavat keruun jo lokakuun lopussa ja näin uusi tuore öljy on saatavissa jo marraskuussa. Vihreä ruoholta tuoksuva öljy on niin hienon makuista ja kaikkia aisteja hellivää, että päätimme antaa kummeille ilon nauttia tällaisesta öljystä jo heti satokauden alussa. Näin saat tuoreen öljyn paketoitavaksi vaikka pukinkonttiin ja ainakin pääset nauttimaan siitä joulupöydässäsi!

Öljy pakataan valolta suojaaviin metallikanistereihin, jotka ovat kevyempiä ja kestävämpiä kuin lasipullot.