fbpx

Viininkorjuupäivä 2020

Viininkorjuupäivä  8. syyskuuta 2020

Oletko koskaan ollut polkemassa viiniä? Ellet, nyt voit päästä mukaan iloiseen viininkorjaajien joukkoon tiistaina 8.9. 2020. Mukaan mahtuu vain noin 30 innokasta.   Voit ilmoittautua jo nyt.

Aloitamme kello 9, vielä kun on viileää, ja korjaamme rypäleet tarhasta, joka sijaitsee Kalivesin yläpuolisilla rinteillä. Sieltä näkyy alapuoliset rinteet ja Kreetanmeri. Parin tunnin urakan päätteeksi nautimme tarhalla huikopalaa ja siirrymme sitten Vamosiin Farmille.

Rypäleet kärrätään suureen sammioon, jonne pääsee jokainen halukas tallomaan! Se tapahtuu kannustushuutojen ja sopivasti annostellun rakin voimalla. Pääset myös osallistumaan sadonkorjuuaterian valmistamiseen tai voit vain seurata sen valmistumista. Tallomisen päätteeksi syömme kunnolla, odotettavissa monipuolinen juhla-ateria pitkissä pöydissä. Ateria on pitkä ja ruokia on montaa lajia. Ruokajuomana on viime vuonna poljetuista rypäleistä valmistettua viiniä.  Musiikki soi ja laulua raikaa, kreetalaiset muusikot esittävät panevat parastaan ja isäntäväkikin saattaa innostua pyörähtelemään… Jatkamme kello 16-17 saakka…

Viininkorjuun hinnat 2020:

Kun saavut omalla kuljetuksella: aikuiset 60 € / lapset 30 €  (4-14 v.)

Kun noudamme lähialueelta (Kalives, Almirida, Georgioupoli, Vrisses): aikuiset 65 €/ lapset 35 €

Ilmoittaudu sähköpostilla tai ota yhteyttä puhelimitse .

Puhumme suomea, ruotsia ja englantia ja kreikkaa, päivään saattaa osallistua myös muunkielisiä matkailijoita.

Vamosin kylä sijaitsee Rethimon-Hanian väliä kulkevan VANHAN tien varrella.

Viininkorjuun aloitamme noin kello 9 ja lopettelemme noin klo 16-17. Tarkemmat ajat ja paikat lähempänä.

Ajo-ohjeet omalla kyydillä saapuville ovat täällä, samoin kartta! 

Pääset  bussilla Vamosiin. Tarkista kuitenkin voimassa olevat aikataulut alla olevasta linkistä:

Haniasta:

– aamulla: ota  Hanian bussiasemalta Rethymnoniin lähtevä bussi kello 7.30.  Jää pois Vrissesin kylässä.  Olet siellä noin 8.15. Tulemme noutamaan kunhan kerrot etukäteen.

 takaisin päin: 16.15 Vamosista lähtee bussi Haniaan. Hinta noin 4 €.

Rethymnonista:

– aamu: ota bussiasemalta Haniaan kello 8 lähtevä bussi. Jää pois Vrissesissä! Tulemme noutamaan kunhan kerrot etukäteen!

Takaisin: viemme päätien varteen Vrissesiin, Agii Pantesiin tai Georgioupoliin, josta pääsee Hania-Rethymnon-bussiin. Bussilippu noin 4 €.

Merjan puhelin  +358 50 3888 381

Varasithan paikkasi? 

Saatat myös tykkää seuraavista