19 vinkkiä miten valita hyvä taverna?
Matkailijan ikuinen ongelma. Miten valita hyvä taverna tai hyvää ruokaa tarjoava taverna? Millaisia kriteerejä tarvitsen, jotta osaan valita? Millaista kulttuuri-
Matkailijan ikuinen ongelma. Miten valita hyvä taverna tai hyvää ruokaa tarjoava taverna? Millaisia kriteerejä tarvitsen, jotta osaan valita? Millaista kulttuuri-
Matkatoimistomme Kreetan Maku organisoi ensimmäisen ikinä oliivinkorjuuviikon lokakuun puolivälissä Vamosissa. Sieltä on pari kolme kilometriä Tsivarasin kylään, jossa Happy Oliven
Matkailijan ikuinen ongelma. Miten valita hyvä taverna tai hyvää ruokaa tarjoava taverna? Millaisia kriteerejä tarvitsen, jotta osaan valita? Millaista kulttuuri-
Matkatoimistomme Kreetan Maku organisoi ensimmäisen ikinä oliivinkorjuuviikon lokakuun puolivälissä Vamosissa. Sieltä on pari kolme kilometriä Tsivarasin kylään, jossa Happy Oliven
”Ensimmäinen kohtalokas kosketus Kreetan saareen oli joskus 80-luvun loppupuolella, siitä tämä hulluus on jatkunut ja kasvanut. Vuodesta -98 alkaen jokavuotisen visiitti alkoi venymään ja venymään ja nykyisin rakas kakkoskotimme sijaitsee Plataniaksen yläkylässä jossa tällä hetkellä vietämme lähes puolet vuodesta. Ja koska edelleen olen hullaantunut saareen, haluan jakaa kaiken tietoni ja vinkkini ilolla eteenpäin. Ystävieni mielestä matkatoimistoni nimeksi sopisi parhaiten Railan Riskiretket.”
“Olen valmistautumassa eläkepäiviin. Tekisi mieli jatkaa bisnestä mutta ei raporttien ja budjettien pakkopaidassa vaan hyvän mielen porukassa. Railan ja Merjan kanssa tämä onnistuu, varsinkin kun työtä saa tehdä Kreetalla maailman hienoimmassa ympäristössä jossa löytyy kaikki tärkeä: ihmiset, ilmasto ja ruoka. Tarkoitukseni on kehitellä myös lähtökohtaisesti miehiä kiinnostavia juttuja, esim sotahistoriaa, viini- ja olutvalmistusta, miksei fudistakin. Aina kutenkin kiireettä ja hyvillä mielin!”
Merja uponnut syvälle oliiviöljyn vihreään ja ruohontuoksuiseen maailmaan ja oman Happy Olive – yrityksensä luotsaamiseen. Niin syvälle, ettei aika enää riitä Kreetan Maun toimien aktiiviseen hoitamiseen.
Niinpä hän on siirtynyt ”free-lancereiden” joukkoon upeaan kurssinvetäjäkaartiimme.
Pari sukupolvea yhteistyökumppaneita.