Kun haluat kokea enemmän

Uudet jutut
Suosituimmat artikkelit
Uudet jutut
Suosituimmat artikkelit

Kreetan Maku

29.9-6.10.2024

Pilatesviikko Kreetalla
29.9-6.10.2024

Pilatesviikko Kreetalla – Liikkuvuutta, rentoutta ja kehon hallintaa Liike on kehon luonnollinen olotila. Meidät on luotu liikkumaan. Kun nivelet ja selkäranka toimivat koko liikelaajuudellaan, keho voi hyvin, arjen askareet tuntuvat kevyiltä ja liikuntaharrastus on turvallista ja nousujohteista. Kehon kireydet taas tekevät tavallisistakin touhuista hankalia – sukkien jalkaan saaminen on ähräämistä, eikä lasten tai lastenlasten perässä konttaaminen suju ollenkaan supsikkaasti. Kroppa on kärttyisä. Puhumattakaan vaikkapa voimailusta: nivelten liikerajoitukset saattavat aiheuttaa epäoptimaalisia asentoja ja niiden kautta vahingoittaa niveliä. Tai jos juoksijan lonkka ei suostu ojentumaan, askel lyhenee ja selän kuormitus lisääntyy. Tällä reissulla tutustut oman kehosi liikkuvuuteen ja saat vinkkejä ja työkaluja kasvattaa ja pitää yllä nivelten ja selkärangan luonnollista liikettä. Käytämme erilaisia tekniikoita, joilla vahvistamme, joustatamme ja rentoutamme tukilihaksia, mobilisoimme niveliä ja kehitämme kehotietoisuutta, jonka avulla tunnistat paremmin kroppasi tarpeet. Säännöllisellä harjoittelulla myös kehonhallinta ja tasapaino lisääntyvät. Ja koska ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, tutustumme myös rentoutusharjoituksiin, joilla voit saada apua uniongelmiin ja stressinpurkuun. Viikko järjestetään yhteistyössä Mimmi Koukkarin (Liikkumatila Oy) ja Raila Järveläisen kanssa (Kreetan Maku Oy). Sunnuntain 29.9. ja sunnuntain 6.10. väliseen aikaan sisältyy
 • 1-2 tuntia em. harjoitteita päivässä (paitsi vapaapäivänä, jonka voit viettää poolilla pötkötellen, rannalla rentoutuen tai vaikka Haniaan ostoksille hurauttaen).
 • Anatomiatuokio, joissa sukellamme kehon sisään tutkimaan luiden palapeliä, lihasten ja sidekudosten risteilyä sekä hermoston ja verenkierron ihmeellistä verkostoa.
 • Kreetan jylhissä rotkoissa ja muissa mielenkiintoisissa maisemissa retkeilyä
 • Paikallisiin viinitiloihin tutustumista
 • Hyvinsyöntiä pienissä kylätavernoissa
 • Ja saa sitä ihan omaakin aikaa viettää, jos raaskii
Kun tämä kaikki yhdistyy iloiseen yhdessäoloon ja kiinnostaviin keskusteluihin, kotiin viemisinä sinulla saattaa olla ihan vahingossa virkistynyt, vetreytynyt ja rennompi kroppa ja mieli!

Matkan hinta valitun majoituksen mukaisesti:

735 €/hlö/2 hh

 • Jaat huoneen toisen kurssilaisen kanssa isommasta huoneistosta House Kastrista tai läheisestä pienestä perhehotellista.
 • Saat huoneeseen kaveriksi toisen kurssilaisen. Huoneiston toiseen huoneeseen saattaa majoittua 1-2 muuta kurssilaista.
 • Yhteinen keittiö ja olohuone, yhteinen kylpyhuone/huone.
 • Varausmaksu 200€/hlö sisältyy matkapaketin kokonaishintaan 735 €.
 • Tämän lisäksi Mimmi laskuttaa suoraan oman opetusmaksunsa 295€.
 • Viikon kokonaishinta siis 1030€ (plus lennot)

 

885 €/hlö/1 hh

 • Saat oma huoneen ja oman parvekkeen/ isommasta huoneistosta House Kastrista tai läheisestä pienestä perhehotellista.
 • Huoneiston toiseen huoneeseen saattaa majoittua 1-2 muuta kurssilaista.
 • Yhteinen keittiö ja olohuone, yht. kylpyhuone.
 • Varausmaksu 200€/hlö sisältyy matkapaketin kokonaishintaan 885 €.
 • Tämän lisäksi Mimmi laskuttaa suoraan oman opetusmaksunsa 295€.
 • Viikon kokonaishinta on siis 1180€. (plus lennot)

 

995 €/hlö / Oma pieni huoneisto yhdelle

 • Saat oman pienen huoneiston läheisestä pienestä perhehotellista.
 • Varausmaksu 200€/hlö sisältyy matkapaketin kokonaishintaan 995 €.
 • Tämän lisäksi Mimmi laskuttaa suoraan oman opetusmaksunsa 295 €.
 • Viikon kokonaishinta siis 1290 € (plus lennot)

 

775 €/hlö/ Oma pieni huoneisto kahdelle, huom. parisänky

 • Oma pieni huoneisto jossa parisänky.
 • Saatte oman pienen huoneiston läheisestä pienestä perhehotellista.
 • Varausmaksu 400€/2hlöä sisältyy matkapaketin kokonaishintaan 1550€ /2hlöä.
 • Tämän lisäksi Mimmi laskuttaa suoraan oman kurssimaksunsa 295€/hlö.
 • Viikon kokonaishinta siis 1070€/hlö (plus lennot)

Varausmaksu 200 €/henkilö, varauksen yhteydessä.
Loppumaksun eräpäivä on 29.8.2024.

 

Matkahintaan sisältyy:

 • Tervetulotilaisuuden ruokineen
 • Yhteisen illallisen viimeisenä iltana
 • Matkajohtajan ja oppaan (Raila Järveläinen) palvelut koko viikon
 • Pilatestilan käytön varusteineen (matot, pilatesrullat, footbic-pallot, pilatespallot, ym.)

Matkahintaan ei sisälly:

 • Lentoja; yhteiskuljetus lentokentältä Plataniakseen on aamulennoilta
 • Matkavakuutuksia; suosittelemme matkavakuutuksen hankkimista. Tarkistathan että matkavakuutuksesi korvaa myös mahdollisesta sairastumisestasi johtuvan lennon ja kurssin peruuntumisen.

Saatavilla olevat palvelut lisämaksusta: Ei saatavilla

Osallistujat ostavat lentoliput matkakohteeseen itse.  (Norwegian, Finnair tms).
Ostaessaan lentoliput osallistuja tekee sopimuksen niiden osalta lentoyhtiön kanssa, ei matkanjärjestäjän (Kreetan Maku Oy) kanssa.
Matkanjärjestäjä ei vastaa muutoksista lentoyhtiöiden palvelussa.
Lentokenttä on Hania (CHQ).
Mitä aiemmin lennon tilaat sen edullisempi on yleensä ollut.

Viimeiseen ilmoittautumispäivään (26.3.2024) mennessä ilmoittautuneille taataan kurssin ryhmämajoitushinnat. Sen jälkeenkin voi toki ja tottakai ilmoittautua, mutta vahvistamme majoitushinnan sitten tapauskohtaisesti.

Varausmaksu 200 €/henkilö, varauksen yhteydessä.
Loppumaksun eräpäivä on 29.8.2024.

Lisätietoja:
Majoitus ja matkanjärjestäjän ohjelmat : Raila Järveläinen, raila@kreetanmaku.fi
Pilatestuntien taso ja sisältö ; Mimmi Koukkari, mimmi@voimavaraaja.fi

Kreeta, Platanias

Platanias sijaitsee Kreetalla noin 11 km Haniasta länteen. Tällä hetkellä se on yksi suosituimmista turistialueista Kreetalla ja sijaitsee noin kahdeksan kilometrin mittaisella rantakaistaleella samoin kuin esim. Kato Stalos, Agia Marina, Gerani ja Maleme. Turistikaudelle rantakatu ja rannat ovat täynnä elämää; House Kastri sijaitsee kuitenkin noin kilometrin päässä rantakadusta yläkylän alueella, paikallisasutuksen keskellä ja kirkon vieressä. Turistialueen läheisyys tuo kaikki palvelut, sadat tavernat, baarit, ravintola mutta myös ruokakaupat, pankin, apteekin ja lääkärin, kävelymatkan päähän taloltamme, joten autoa ei välttämättä tarvita. Bussit kulkevat sekä Haniaan että saaren länsipäähän kylän keskusaukiolta, Hanian suuntaan jopa vartin välein.

Aiemmin Platanias oli alueen keskus, ja sen asukkaat olivat maanviljelijöitä tai lammaspaimenia. Platanias elää edelleen, turistien ohella, vihanneksistaan, sitrushedelmistään ja oliiviöljystään.

 
Plataniaksen historiaa

Ensimmäiset merkinnät ajoittuvat myöhäisminolaiselle ajalle jolta ajalta esineitä on löytynyt myös Plataniaksen lähikylistä kuten Modista ja Vryssesistä ja Malemesta. Palvontaesineistöä ja hautalöytöjä on ajoitettu jopa 1300 – 400 eKr.

Mytologian mukaan jumalatar Athena vieraillessaan Kreetalla suostui juomaan ainostaan Plataniaksen vanhan kylän lähteen vettä.

Bysantin aikana Plataniasta kuten koko Kreetaa hallitsivat arabit. Rannikot olivat merirosvojen hyökkäysten vuoksi vaarallisia asuttaa ja kylät sijaitsivatkin kauempana rannasta, kukkuloilla joista oli tähystää vihollislaivojen liikkeitä. Näin valikoitui myös Plataniaksen kylän sijainti Acropolis kukkulalle.

Myös Venetsialainen aika on jättänyt jälkensä alueen rakennuskantaan. Silloin Platanias tunnettiin nimelle Plataneas tai Pirgos Platanea. Kylä oli asettunut hevosenkengän muotoon kukkulalle jolla nykyinenkin yläkylä sijaitsee.

Miehityksessä venetsialaisia seurasivat turkkilaiset, jotka valloittivat Kreetan 1645. Paikalliset taistelivat valloittajiaan vastaan mm. Agii Theodori- saaren linnoituksessa jonka 70 puolustajaa räjäyttivät itsensä ja linnoituksen mielummin kuin antautuivat turkkilaisille. Kovin tavallinen tarina saarella tämäkin.

Lyhyeltä saksalaisajalta jäljellä on heidän kaivamansa luolasto yläkylän kirkon alla. Se toimii nykyisin hyvin varustettuna museona. jossa toisen maailmansodan aikaisia tapahtua kylällä kerrotaan seikkaperäisemmin.

 
Matkalaiskuvaus Plataniaksesta vuodelta 1881

Vuonna 1881, lääkäri ja arkeologi Josif Hatzidakisilta vei kaksi tuntia päästä 11 km:n matka Haniasta Plataniakseen. Levättyään hetken kafenionissa suuren plataanin alla joen rannassa hän kiipesi Plataniaksen Akropoliille, toisin sanoen kylään kukkulan laelle. Silloin kylässä raportoitiin olevan 150 taloa ja 70 lasta kävi paikallista koulua .

 

Pilatesmatka on hyvinvointimatka Mimmi Koukkari

Mimmi Koukkari

Koulutus:

Somatic Pilates -, laite-Pilates – ja Stretching-ohjaaja (Jarmo Ahonen, Mitsi Pippa)

Slow Yoga -ohjaaja (Janne Kontala, Emma Slow)

Mindful Restorative Yoga -ohjaaja (Elise Ostbo Jansen)

Movement-ohjaaja (Jarno Härkönen)

Footbic -ohjaaja (Ahto Kärnä)

Lisensoitu kahvakuulaohjaaja (Trainer4You, Tuomo Kilpeläinen)

Muita lyhyempiä koulutuksia mm. Jukka Rajalan, Brett Millerin, Jennifer Staceyn, Amy Havensin, Jari-Pekka Keurulaisen johdolla

Pilatesviikko Kreetalla – Liikkuvuutta, rentoutta ja kehon hallintaa

Liike on kehon luonnollinen olotila. Meidät on luotu liikkumaan. Kun nivelet ja selkäranka toimivat koko liikelaajuudellaan, keho voi hyvin, arjen askareet tuntuvat kevyiltä ja liikuntaharrastus on turvallista ja nousujohteista.

Kehon kireydet taas tekevät tavallisistakin touhuista hankalia – sukkien jalkaan saaminen on ähräämistä, eikä lasten tai lastenlasten perässä konttaaminen suju ollenkaan supsikkaasti. Kroppa on kärttyisä. Puhumattakaan vaikkapa voimailusta: nivelten liikerajoitukset saattavat aiheuttaa epäoptimaalisia asentoja ja niiden kautta vahingoittaa niveliä. Tai jos juoksijan lonkka ei suostu ojentumaan, askel lyhenee ja selän kuormitus lisääntyy.

Tällä reissulla tutustut oman kehosi liikkuvuuteen ja saat vinkkejä ja työkaluja kasvattaa ja pitää yllä nivelten ja selkärangan luonnollista liikettä. Käytämme erilaisia tekniikoita, joilla vahvistamme, joustatamme ja rentoutamme tukilihaksia, mobilisoimme niveliä ja kehitämme kehotietoisuutta, jonka avulla tunnistat paremmin kroppasi tarpeet. Säännöllisellä harjoittelulla myös kehonhallinta ja tasapaino lisääntyvät.

Ja koska ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen, tutustumme myös rentoutusharjoituksiin, joilla voit saada apua uniongelmiin ja stressinpurkuun.

Viikko järjestetään yhteistyössä Mimmi Koukkarin (Liikkumatila Oy) ja Raila Järveläisen kanssa (Kreetan Maku Oy).

Sunnuntain 29.9. ja sunnuntain 6.10. väliseen aikaan sisältyy

 • 1-2 tuntia em. harjoitteita päivässä (paitsi vapaapäivänä, jonka voit viettää poolilla pötkötellen, rannalla rentoutuen tai vaikka Haniaan ostoksille hurauttaen).
 • Anatomiatuokio, joissa sukellamme kehon sisään tutkimaan luiden palapeliä, lihasten ja sidekudosten risteilyä sekä hermoston ja verenkierron ihmeellistä verkostoa.
 • Kreetan jylhissä rotkoissa ja muissa mielenkiintoisissa maisemissa retkeilyä
 • Paikallisiin viinitiloihin tutustumista
 • Hyvinsyöntiä pienissä kylätavernoissa
 • Ja saa sitä ihan omaakin aikaa viettää, jos raaskii

Kun tämä kaikki yhdistyy iloiseen yhdessäoloon ja kiinnostaviin keskusteluihin, kotiin viemisinä sinulla saattaa olla ihan vahingossa virkistynyt, vetreytynyt ja rennompi kroppa ja mieli!

Matkan hinta valitun majoituksen mukaisesti:

735 €/hlö/2 hh

 • Jaat huoneen toisen kurssilaisen kanssa isommasta huoneistosta House Kastrista tai läheisestä pienestä perhehotellista.
 • Saat huoneeseen kaveriksi toisen kurssilaisen. Huoneiston toiseen huoneeseen saattaa majoittua 1-2 muuta kurssilaista.
 • Yhteinen keittiö ja olohuone, yhteinen kylpyhuone/huone.
 • Varausmaksu 200€/hlö sisältyy matkapaketin kokonaishintaan 735 €.
 • Tämän lisäksi Mimmi laskuttaa suoraan oman opetusmaksunsa 295€.
 • Viikon kokonaishinta siis 1030€ (plus lennot)

 

885 €/hlö/1 hh

 • Saat oma huoneen ja oman parvekkeen/ isommasta huoneistosta House Kastrista tai läheisestä pienestä perhehotellista.
 • Huoneiston toiseen huoneeseen saattaa majoittua 1-2 muuta kurssilaista.
 • Yhteinen keittiö ja olohuone, yht. kylpyhuone.
 • Varausmaksu 200€/hlö sisältyy matkapaketin kokonaishintaan 885 €.
 • Tämän lisäksi Mimmi laskuttaa suoraan oman opetusmaksunsa 295€.
 • Viikon kokonaishinta on siis 1180€. (plus lennot)

 

995 €/hlö / Oma pieni huoneisto yhdelle

 • Saat oman pienen huoneiston läheisestä pienestä perhehotellista.
 • Varausmaksu 200€/hlö sisältyy matkapaketin kokonaishintaan 995 €.
 • Tämän lisäksi Mimmi laskuttaa suoraan oman opetusmaksunsa 295 €.
 • Viikon kokonaishinta siis 1290 € (plus lennot)

 

775 €/hlö/ Oma pieni huoneisto kahdelle, huom. parisänky

 • Oma pieni huoneisto jossa parisänky.
 • Saatte oman pienen huoneiston läheisestä pienestä perhehotellista.
 • Varausmaksu 400€/2hlöä sisältyy matkapaketin kokonaishintaan 1550€ /2hlöä.
 • Tämän lisäksi Mimmi laskuttaa suoraan oman kurssimaksunsa 295€/hlö.
 • Viikon kokonaishinta siis 1070€/hlö (plus lennot)

Varausmaksu 200 €/henkilö, varauksen yhteydessä.
Loppumaksun eräpäivä on 29.8.2024.

 

Matkahintaan sisältyy:

 • Tervetulotilaisuuden ruokineen
 • Yhteisen illallisen viimeisenä iltana
 • Matkajohtajan ja oppaan (Raila Järveläinen) palvelut koko viikon
 • Pilatestilan käytön varusteineen (matot, pilatesrullat, footbic-pallot, pilatespallot, ym.)

Matkahintaan ei sisälly:

 • Lentoja; yhteiskuljetus lentokentältä Plataniakseen on aamulennoilta
 • Matkavakuutuksia; suosittelemme matkavakuutuksen hankkimista. Tarkistathan että matkavakuutuksesi korvaa myös mahdollisesta sairastumisestasi johtuvan lennon ja kurssin peruuntumisen.

Saatavilla olevat palvelut lisämaksusta: Ei saatavilla

Osallistujat ostavat lentoliput matkakohteeseen itse.  (Norwegian, Finnair tms).
Ostaessaan lentoliput osallistuja tekee sopimuksen niiden osalta lentoyhtiön kanssa, ei matkanjärjestäjän (Kreetan Maku Oy) kanssa.
Matkanjärjestäjä ei vastaa muutoksista lentoyhtiöiden palvelussa.
Lentokenttä on Hania (CHQ).
Mitä aiemmin lennon tilaat sen edullisempi on yleensä ollut.

Viimeiseen ilmoittautumispäivään (26.3.2024) mennessä ilmoittautuneille taataan kurssin ryhmämajoitushinnat. Sen jälkeenkin voi toki ja tottakai ilmoittautua, mutta vahvistamme majoitushinnan sitten tapauskohtaisesti.

Varausmaksu 200 €/henkilö, varauksen yhteydessä.
Loppumaksun eräpäivä on 29.8.2024.

Lisätietoja:
Majoitus ja matkanjärjestäjän ohjelmat : Raila Järveläinen, raila@kreetanmaku.fi
Pilatestuntien taso ja sisältö ; Mimmi Koukkari, mimmi@voimavaraaja.fi

Kreeta, Platanias

 

Platanias sijaitsee Kreetalla noin 11 km Haniasta länteen. Tällä hetkellä se on yksi suosituimmista turistialueista Kreetalla ja sijaitsee noin kahdeksan kilometrin mittaisella rantakaistaleella samoin kuin esim. Kato Stalos, Agia Marina, Gerani ja Maleme. Turistikaudelle rantakatu ja rannat ovat täynnä elämää; House Kastri sijaitsee kuitenkin noin kilometrin päässä rantakadusta yläkylän alueella, paikallisasutuksen keskellä ja kirkon vieressä. Turistialueen läheisyys tuo kaikki palvelut, sadat tavernat, baarit, ravintola mutta myös ruokakaupat, pankin, apteekin ja lääkärin, kävelymatkan päähän taloltamme, joten autoa ei välttämättä tarvita. Bussit kulkevat sekä Haniaan että saaren länsipäähän kylän keskusaukiolta, Hanian suuntaan jopa vartin välein.

Aiemmin Platanias oli alueen keskus, ja sen asukkaat olivat maanviljelijöitä tai lammaspaimenia. Platanias elää edelleen, turistien ohella, vihanneksistaan, sitrushedelmistään ja oliiviöljystään.

 
Plataniaksen historiaa

Ensimmäiset merkinnät ajoittuvat myöhäisminolaiselle ajalle jolta ajalta esineitä on löytynyt myös Plataniaksen lähikylistä kuten Modista ja Vryssesistä ja Malemesta. Palvontaesineistöä ja hautalöytöjä on ajoitettu jopa 1300 – 400 eKr.

Mytologian mukaan jumalatar Athena vieraillessaan Kreetalla suostui juomaan ainostaan Plataniaksen vanhan kylän lähteen vettä.

Bysantin aikana Plataniasta kuten koko Kreetaa hallitsivat arabit. Rannikot olivat merirosvojen hyökkäysten vuoksi vaarallisia asuttaa ja kylät sijaitsivatkin kauempana rannasta, kukkuloilla joista oli tähystää vihollislaivojen liikkeitä. Näin valikoitui myös Plataniaksen kylän sijainti Acropolis kukkulalle.

Myös Venetsialainen aika on jättänyt jälkensä alueen rakennuskantaan. Silloin Platanias tunnettiin nimelle Plataneas tai Pirgos Platanea. Kylä oli asettunut hevosenkengän muotoon kukkulalle jolla nykyinenkin yläkylä sijaitsee.

Miehityksessä venetsialaisia seurasivat turkkilaiset, jotka valloittivat Kreetan 1645. Paikalliset taistelivat valloittajiaan vastaan mm. Agii Theodori- saaren linnoituksessa jonka 70 puolustajaa räjäyttivät itsensä ja linnoituksen mielummin kuin antautuivat turkkilaisille. Kovin tavallinen tarina saarella tämäkin.

Lyhyeltä saksalaisajalta jäljellä on heidän kaivamansa luolasto yläkylän kirkon alla. Se toimii nykyisin hyvin varustettuna museona. jossa toisen maailmansodan aikaisia tapahtua kylällä kerrotaan seikkaperäisemmin.

 
Matkalaiskuvaus Plataniaksesta vuodelta 1881 

Vuonna 1881, lääkäri ja arkeologi Josif Hatzidakisilta vei kaksi tuntia päästä 11 km:n matka Haniasta Plataniakseen. Levättyään hetken kafenionissa suuren plataanin alla joen rannassa hän kiipesi Plataniaksen Akropoliille, toisin sanoen kylään kukkulan laelle. Silloin kylässä raportoitiin olevan 150 taloa ja 70 lasta kävi paikallista koulua .

 

Pilatesmatka on hyvinvointimatka Mimmi Koukkari

Mimmi Koukkari

Koulutus:

Somatic Pilates -, laite-Pilates – ja Stretching-ohjaaja (Jarmo Ahonen, Mitsi Pippa)

Slow Yoga -ohjaaja (Janne Kontala, Emma Slow)

Mindful Restorative Yoga -ohjaaja (Elise Ostbo Jansen)

Movement-ohjaaja (Jarno Härkönen)

Footbic -ohjaaja (Ahto Kärnä)

Lisensoitu kahvakuulaohjaaja (Trainer4You, Tuomo Kilpeläinen)

Muita lyhyempiä koulutuksia mm. Jukka Rajalan, Brett Millerin, Jennifer Staceyn, Amy Havensin, Jari-Pekka Keurulaisen johdolla

Majoitus

HUONE JAETUSSA HUONEISTOSSA

Majoitu House Kastrin huoneistoihin. Huoneistossa on yleensä 2 makuuhuonetta, yhteiset tilat ja useita parvekkeita.

Huoneiston toiseen huoneeseen voi majoittua samalle kurssille osallistuvat 1-2 henkilöä.

OMA
HUONEISTO

Oma huoneisto rauhaa ja yksityisyyttä arvostavalle. Majoitus on jossain hyväksi havaituissa, läheisessä pikkuhotelleissa saatavuustilanteen mukaan. Kerro toiveesi, niin etsimme sinulle niitä vastaavan majoituksen mahdollisuuksien mukaan.

HUONE JAETUSSA HUONEISTOSSA

Majoitu House Kastrin huoneistoihin. Huoneistossa on yleensä 2 makuuhuonetta, yhteiset tilat ja useita parvekkeita. Huoneiston toiseen huoneeseen voi majoittua samalle kurssille osallistuvat 1-2 henkilöä.

OMA
HUONEISTO

Oma huoneisto rauhaa ja yksityisyyttä arvostavalle. Majoitus on jossain hyväksi havaituissa, läheisessä pikkuhotelleissa saatavuustilanteen mukaan. Kerro toiveesi, niin etsimme sinulle niitä vastaavan majoituksen mahdollisuuksien mukaan.

Varaa matka

Mikäli haluamaasi majoitusvaihtoehtoa ei enää ole saatavilla tai tekniikka temppuilee, ole meihin yhteydessä sähköpostitse.

Nyt tekniikka temppuilee, korjaamme vikaa parhaillaan.  Matkoja pysty varaamaan järjestelmän kautta. Tee varaus sähköpostitse. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa.

Mikäli haluamaasi majoitusvaihtoehtoa ei enää ole saatavilla tai tekniikka temppuilee, lähetä meille sähköpostia.

Valitse matkustajien lukumäärä (1 tai 2) ja valitse sen jälkeen majoitusvaihtoehto. Tehdessäsi varausta ryhmälle, ota  yhteyttä sähköpostitse.

Mikäli haluamaasi majoitusvaihtoehtoa ei enää ole saatavilla tai tekniikka temppuilee, lähetä meille sähköpostia.

Nyt tekniikka temppuilee, korjaamme vikaa parhaillaan.  Matkoja pysty varaamaan järjestelmän kautta. Tee varaus sähköpostitse. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa.

Valitse matkustajien lukumäärä (1 tai 2) ja valitse sen jälkeen majoitusvaihtoehto. Tehdessäsi varausta ryhmälle, ota  yhteyttä sähköpostitse.

Matkaohjelma

Platanias - Huonemajoitus

Previous slide
Next slide

House Kastri on vuonna 2010 valmistunut kuuden huoneiston pienkerrostalo Kreetan saarella, Hanian Plataniaksen Yläkylässä (Pano Platanias).

2 mh, avokeittiö + oh + kylpyhuone, n. 70 m2
1 mh, oh-avokeittiö + kylpyhuone, n 50 m2

Huoneistot ovat yhdessä tasossa.

Yhteiskäytössä koko talon kokoinen kattoterassi  ja pieni sisäpiha jossa pieni uima-allas ja aurinkotuoleja.

 • Voit varata puolet huoneesta , eli petipaikan, tai kokonaan oman huoneen.
 • Voit myös jakaa huoneen kumppanin/ystävän kanssa.

Huoneiston toiseen huoneen voi majoittua 1-2 henkilöä.

Platanias - hotellimajoitus

Voit valita majoittua omaan pieneen huoneistoon yksin tai kumppanin kanssa läheisessä hotellissa.

Hoidamme varauksen puolestasi.

Paikallistuntemuksemme ja -verkostomme takaavat, että majoitut aina mukavasti ja turvallisesti. 

Huomioithan, että varaustilanne on muuttuva, emmekä voi listata kaikkia vaihtoehtoja sivustolle.

Olettehan huomanneet että meillä on myös lahjakorttimahdollisuus!

Nyt vain vinkkaamaan mummille, kummille, kaimalle, joulupukille. Pienilläkin summilla he pääsevät tukemaan matkaasi.
Mainio lahjaidea sellaiselle jolla on jo kaikkea.