fbpx

Kummioliivipuut

Ryhdy kreetalaisen oliivipuun kummiksi

 

Saat nimikkopuun ja kolme litraa sen tarhan tuottamaa öljyä pöytääsi. Oliivipuu symboloi rauhaa ja sivistystä. Niitä istutettiin sinne minne haluttiin kulttuurin juurtuvan. Hankkimalla kummipuun tuet viljelijää, opit oliivin mielenlaadun ja vuodenkierron. Voit tulla ja istahtaa oman puusi alle ja ryhtyä vaikka filosofiksi tai runoilijaksi. Autat säilyttämään Välimeren kulttuuria ja maisemaa, kohta jo uhanalaista, johon kuuluvat hopeanvihreät oliivipuut ja ikiaikaiset oliivilehdot. Puut ja metsät ovat maapallon keuhkot, puuta tukemalla autat myös maapalloa hengittämään.

Voit olla kummi kahdella tavalla.

  • Olet oliivipuun kummi ja saat 3 litraa öljyä tarhastasi, kunhan tulet noutamaan. Vuosihinta 59,90 €.
  • Olet oliivipuun kummi ja postitan sinulle 3 litraa tarhasi öljyä. Vuosihinta 59,90 €+postikulut.

Voit myös antaa kummiuden lahjaksi. Saat silloin lahjakortin, jonka voit antaa tulevalle kummille.

Kummitarhat

Melidonin tarha Vamosin alueella sijaitsee n. 400 m korkeudessa, puut noin 85 vuotta
Temenian tarha Paleohoran alueella n. 700 m korkeudessa jyrkähköllä rinteellä, puut noin 300 vuotta
Surín tarha on kuin patsaspuisto kivestä kasvavine vanhoine puineen

 

 

 Kun haluat kummiksi, toimi näin:

Valitse  tarjolla olevasta kolmesta tarhasta mieluinen, ja käy verkkokaupassamme  maksamassa valitsemasi summa. Maksettuasi vuoden kummiuden 59,90 €  (nouto)  tai 59,90 €+postikulut (toimitus) saat siitä vahvistuksen. Sitoudut vain vuodeksi kerrallaan, et useammaksi. Vuoden kuluttua kysymme, haluatko jatkaa.

Ostovahvistuksen jälkeen saat noin viikon päästä sähköpostiisi kummitodistuksen ja ohjeet öljyn noutamiseksi. Talleta ne ja printtaa tarpeen vaatiessa. Kuvan puustasi saat samassa postissa.

Jos haluat antaa kummipuun lahjana jollekulle, kerro siitä sähköpostitse raila@kreetanmaku.fi, niin lähetämme sinulle lahjansaajan  nimellä olevan kummitodistuksen.

Jos et pääse noutamaan öljyäsi Kreetalta, kerro se meille ja lähetämme sen postitse. Jos tiedät jo nyt ettet pääse noutamaan öljyä, valitse silloin vaihtoehto 59,90+35 €.  Siihen sisältyy kummiuden lisäksi 35 euron kuljetus- ja pakkausmaksu. Katso lisää oliiviöljyn toimittamisesta. 

Maksamastasi summasta menee alvia 24 %, runsas kolmannes menee suoraan viljelijälle, joka näin saa öljystään paremman tuoton ja kimmokkeen hoitaa tarhaansa hyvin. Olemme valinneet hyvin erilaisia tarhoja ja viljelijöitä saaren eri puolilta. Kaikkia kuitenkin yhdistää sama halu hoitaa hyvin tarhojaan ja tuottaa erinomaista öljyä. Viljelijä ei suodata öljyään kuten tekevät isot firmat.

Kummiuden uusiminen:

Jos uusit kummiuden seuraavaksi vuodeksi, toimi silloin samalla tavalla:

mene verkkokauppaamme, valitse tarhasi sekä toimitustapa, tunnistamme kyllä oletko uusi vai vanha kummi. Puusi kuvaa emme lähetä uudelleen, oletamme, että se on tallella. Jos olet sen kadottanut ja haluat uudelleen, kerro, niin saat sen toki muutaman päivän päästä maksamisesta.

 

Saatat myös tykkää seuraavista